Maskinoperatör

Woolpower har ett stort fokus på hållbarhet och långsiktighet både innan, under och efter att ett plagg tillverkats. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet i en strävan att motverka slit och släng. Valet att behålla all produktion lokalt i Östersund skapar färre led i produktionskedjan att kontrollera. När du bär våra kläder kan du därför vara säker på att de har gjorts med ansvar för naturen omkring oss och arbetsmiljön för dem som jobbar för Woolpower.

Som maskinoperatör hos Woolpower kommer du att arbeta med något unikt i form av våra stickmaskiner. Målet är att tillsammans med övriga maskinoperatörer och tekniker producera/sticka materialet som sedan ska beredas och sys till Woolpowers produkter.

Du kommer i huvudsak arbeta med den dagliga produktionen och ansvara för att rätt mängd material i rätt kvalité levereras vidare i flödet. Du kommer utföra service och underhåll av maskinparken, felsökningar och mindre reparationer. Du genomför också löpande kvalitetskontroller på allt producerat material. Arbetet sker i en industriell miljö med en stor maskinpark vilket ger utrymme för din praktiska ådra.

KVALIFIKATIONER
-Du behöver vara effektiv samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten.
-Du har gärna en teknisk eller industriell utbildning i grunden.
-Du har gärna arbetat med liknanade arbetsuppgifter.
-Du behärskar svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
-Tillsvidaretjänst (provanställning tillämpas).
-Referenser från tidigare arbetsgivare kommer begäras in.
-Löpande urval tillämpas för tjänsten.

Kontakt
Namn: Johanna Eldh
Titel: Rekryteringskonsult
Epost: johanna@min-byra.se

Villkor
Yrkestitel: Maskinoperatör
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-02-09
Publiceringsdatum: 2019-11-29

Klicka här för att ansöka!