Fira med Woolpower!

Read in English

Vi fyller 50 år och firar detta i samband med skidskytte VM och Stadsfesten den 7-17 mars. Vi passar därför på att öppna dörrarna till vår fabrik för guidade rundvandringar. Sedan starten 1969 har vi tillverkat kläder i vår egen fabrik i Östersund.

Under veckan kommer vi även att genomföra två av våra populära Woolpower Dip där du har möjlighet att prova våra plagg i samband med ett uppfriskande dopp i iskallt vatten. Det finns begränsade platser så först till kvarn gäller!

Läs mer och anmäl dig till eventen nedan.

Läs mer om stadsfesten

Rundvandring i vår fabrik

När vi producerar kläder tänker vi långsiktigt i alla led. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet – i en strävan att motverka slit och släng. Ett långsiktigt tänkande skapar hållbarhet och vi har hållbarhet i fokus både innan, under och efter att ett Woolpower-plagg är tillverkat.

Vill du följa med på en rundvandring i fabriken och se hur vi stickar vårt material och syr våra ullunderställ och sockor? Rundvandringen tar ca 40 minuter.

Det finns 15 platser per tillfälle och det går att boka två platser per bokning. Klicka på önskat tillfälle och fyll i formuläret för att boka. Efter bokning får du en bekräftelse via e-post och du kommer att få en påminnelse en dag före bokat datum.

Bokningen är strax tillbaka!

Woolpower Dip

Vågar du anta utmaningen att kasta dig i iskallt vatten mitt på torget för att sedan ta på dig ett Ullfrotté original ® 200 underställ på din blöta kropp? När du fått på dig understället kommer du snart att märka hur ullens speciella egenskaper transporterar bort fukten från kroppen och innan du vet ordet av det kommer du att vara varm och torr igen. Självklart får du behålla understället om du antar utmaningen!

Det finns 10 platser per tillfälle. Klicka på önskat tillfälle och fyll i formuläret för att boka. Efter bokning får du en bekräftelse via e-post.

Fullbokat? Kom till torget och heja på de modiga isbadarna. Har du tur så kanske någon fegar ur och hens plats kan bli din!

Bokningen är strax tillbaka!